top of page

Boek een avontuur

Bekijk wat we te bieden hebben

Lecq design wit logo zonder achtergrond_edited.png

"Bij Lecq Design  ontwerp ik niet alleen, ik creër ervaringen."

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Lecq Design? Neem dan vooral contact met mij op. Maar om alvast een indruk te geven, ontdek je op deze pagina mijn krachtigste aanbod binnen de wereld van ontwerp.

Interieurontwerp

Op zoek naar een interieurontwerp met een verhaal? Binnen Lecq Design streven we naar een uniek interieurconcept waarin de zintuigen worden geprikkeld tot een unieke belevenis. Schets ontwerpen of een totaal ontwerp, precies wat jij nodig hebt. Dus ben jij toe aan een uniek interieurontwerp? Neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden!

3D ontwerp

Heb jij al hele toffe ideeën? En wil je deze creatieve gedachtes enkel nog omzetten tot een presentatie plaatje? Binnen Lecq Design streven we naar professionele 3D beelden en video's. Daarin is het dus ook mogelijk om het 3D tekenwerk uit handen te geven, zodat wij onze creativiteit en enthousiasme hierin kwijt kunnen. Daarin maakt het niet uit of je al tekenbestanden hebt, of ideeën op een schetsblaadje. 

grafisch ontwerp

Ook op het gebied van grafisch ontwerp blijft Lecq Design zich ontwikkelen. Van kaarten tot posters en van folders tot brochures, hierin streven we wederom naar een uniek plaatje. We staan open voor alle uitdagingen en houden deze tegen als dit echt niet binnen onze expertise valt. 

Volg Lecq Design en blijf op de hoogte van onze bijzondere avonturen

Via sociale media platformen deelt Lecq Design alle verhalen en ontwerpen met de buitenwereld. Op deze manier is het de bedoeling om de volger kennis te laten maken met andere werelden binnen de deuren van de verschillende projecten. 

Ben jij al member van de socials?

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
bottom of page